2013. augusztus 15., csütörtök

szerelemcsütörtök #9

Már két hete nem volt szerelemcsütörtök. Mea culpa, meg minden, de többnyire jobb dolgom is volt, mint blogolni. Hálaég
Jelen pillanatban is, mikor ezt a bejegyzést olvassátok, én a hasamat süttetem, gyümisört szürcsölök, olvasok, bújok, meg más ilyen szuper dolgokat csinálok. 
(Ez egy ütemezett bejegyzés, szóval lehet, hogy mire ezt olvassátok már hülyetelefonon keresztül is bejelentkezem a nyaralásból.)

Szóval: itten van az ütemezett szerelemcsütörtök. Már a kilencedik. Jupí!


forrás: ladyblitz.com
Ha minden igaz, az én körmeim is ilyen szép bajuszosak. 
(A bejegyzés megírásakor még nem készült el, csak tervben volt. :))

forrás: moly.hu
Egyszerűen imádnivaló ez a könyv. Miközben a birkák mindnyájan nyomoznak, hogy kiderítsék, ki ölte meg a pásztorukat, az is kiderül, milyen az ember birkaszemszögből (nem túl hizelgő a véleményük), meg egyébként is, milyen fontos dolgokat szagolnak, éreznek ki a világból. Vicces, izgalmas és még gondolkodni is lehet közben. Szóval: szuper ez a birkakrimi, csak a befejezés lapos kicsit, ráadásul van egy-két dolog, amire nem derül fény, amit azért sajnálok.

"- Ez az "Isten" eléggé gyanús nekem - mondta Mopple. - Szemlátomást több ember szárad már a lelkén."

"- Vajon tényleg a koboldkirály volt? - kérdezte bátortalanul Cordelia. Minden birka tudta, hogy George haláláról beszél. Mopple villámgyorsan kitépett egy fűcsomót. 
- Vagy a Sátán? - kérdezett tovább Lane. 
- Marhaság - horkant fel idegesen Ramses. - A Sátán sosem tenne ilyet. 
Néhány birka egyetértően bégetett. Senki sem feltételezte Sátánról, hogy ilyesmire vetemedett volna. Sátán egy élemedett korú szamár volt, amely néha a szomszéd legelőn legelészett és olykor velőtrázóan ordított. A hangja tényleg rettenetes volt, de ettől eltekintve igazán ártalmatlannak tűnt."

"Miss Maple félrebillentette a fejét. – Lehet. Ez egy nagyon fontos kérdés. Mit akar ez a sok ember a lakókocsiban? Eddie, Gabriel, Josh, Tom és Harry? Mit keresnek?
– Füvet – mondta Zora. – Tom azt mondta, hogy füvet keresnek.
Ezt a birkák majdhogynem túl ésszerűnek érezték. Az emberek rendszerint nem ilyen meggyőző célokat követnek."
forrás:flickr.com
 Azt hiszem, ehhez nem kell semmit hozzáfűznöm. :) Ja, csak hogy: beöntést neki!

:D

forrás: szállás.hu
 Nem pont itt, de valami hasonló szuper helyen sajnállak titeket nagyon, akik nem nyaraltok. :) Nyilván a heti legnagyobb kedvencem a nyaralás lehet.

hetimackó 
<3

Nagyon szeretem az olyan filmeket, sorozatokat, amiben jó zenék vannak. Ilyen köbö az összes Tarantino, meg pl. a Juno is. Sorozatok közül mondjuk a Dr. House és (a szívem szakad meg megint) a Bunheads. Alapból ebben is a GG-hez hasonló lalázós muzsikák vannak, de a táncoknál mindig valami szuper zenét hallhatunk. Például ezt is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése